Lange vrouw

Long Tall Sally naar Nederland

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Pretty Tall gaat een partnership aan met Long Tall Sally, de wereldwijde nummer 1 op het gebied van mode voor lange vrouwen. Dat betekent nog meer keuze in Nederland!

“We zijn ontzettend blij met deze stap want Pretty Tall maakt nu een grote sprong naar professionaliteit en nog meer mogelijkheden om verder te groeien.” aldus eigenaresse Inez Scheper

De samenwerking tussen Long Tall Sally en Pretty Tall gaat de komende week van start. De bezoekerster van de Tall Sisters Brunch in Amsterdam van The Tall Society hadden vanmiddag de primeur.

Long Tall Sally winkels

Op korte termijn zullen er nog geen drastische veranderingen zijn. De winkels in Apeldoorn en Hoofddorp blijven bestaan en zullen geleidelijk aan overgaan in een Long Tall Sally winkel. In de loop van 2018 krijgen de winkels de look van Long Tall Sally. Voor deze winter blijft het assortiment van Pretty Tall gelijk. De collectie wordt aangevuld met artikelen van Long Tall Sally. Op deze manier kunnen we nóg meer lange vrouwen en meiden van dienst zijn met hippe mode. Zowel casual als formeel. En zowel online als in de winkel. In ieder geval is het binnenkort mogelijk om in de Pretty Tall winkels de collectie van Long Tall Sally te bestellen, deze artikelen worden dan gratis thuisbezorgd.

Long Tall Sally naar Nederland

Lees meer over

Lange vrouw Long Tall Sally winkel Pretty Tall Tall Sisters Brunch The Tall Society

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.