ANS_3146
Lange vrouw

Transgender steelt de (mode)show Pretty Tall

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Zondag 24 september was het een drukte van jewelste in de brasserie op winkelcentrum De Eglantier. Extra stoelen moesten er aan te pas komen om alle bezoekers van de modeshow van Pretty Tall een zitplaats te bieden.

De modeshow wordt doorgaans druk bezocht, maar deze keer was er een heel bijzonder model waar men toch wel nieuwsgierig naar was. Helena (57) liep voor de eerste keer mee als model. Met haar 1.98 m lengte is dit op zich niet bijzonder bij de modezaak voor lange vrouwen, maar de extra aandacht ging naar haar uit omdat ze transgender is. Helena is al langer klant van Pretty Tall en heeft door de jaren heen een transformatie doorgemaakt van man naar vrouw. Een trotse vrouw welteverstaan. “Het was supergaaf en ook heel moedig dat ze mee wilde doen met onze modeshow”, vertelt Inez Scheper van Pretty Tall. “En ze heeft het top gedaan!”. De speciaalzaak voor lange vrouwen bedient meer transgenders die zich op en top vrouw voelen en zich ook als zodanig willen kleden.

Transgender steelt de (mode)show Pretty Tall Transgender steelt de (mode)show Pretty Tall Transgender steelt de (mode)show Pretty Tall

Genderblender Den Bosch

Op 5 november is er een evenement ‘Genderblender’ in Den Bosch waar ook Pretty Tall aanwezig zal zijn met de kleding en schoenen in grote maten. De organisatie van dit event ligt in handen van COC Noordoost Brabant. Pretty Tall hoopt op deze manier meer transgenders van dienst te kunnen zijn.

Lees meer over

Lange vrouw Grote maten Grote maten schoenen Pretty Tall

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.