inez-scheper
Lange vrouwen

Opening Pretty Tall winkel voor lange vrouwen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Pretty Tall opent zaterdag 19 februari de deuren van de nieuwe winkel in winkelcentrum De Eglantier 150 (t.o. Bruna) in Apeldoorn. Een verademing voor lange meiden en vrouwen, want hiermee kunnen ook zij eindelijk shoppen én slagen!

Met het enorme aanbod van jeans, broeken en bovenkleding zit er altijd iets leuks bij voor de lange vrouw. Het bekende merk Only is onlangs opgenomen in het assortiment. Daardoor kunnen ook de langbenige jonge meiden met een kleine taillemaat terecht bij Pretty Tall. Maar ook voor lange dames met een maatje meer is er een aardig aanbod. En zelfs voor extra lange sportkleding en positiekleding biedt Pretty Tall uitkomst.

De webwinkel van Pretty Tall bestaat al bijna een jaar. Eind vorig jaar was Pretty Tall gestart met een fysieke winkel, gehuisvest in een tijdelijke winkelruimte in De Eglantier. Ondanks de mogelijkheid om via internet te bestellen, maakten vele klanten toch een lange reis naar Apeldoorn om naar de winkel te komen. Een extra bevestiging voor eigenaresse Inez Scheper dat de winkel in een grote behoefte voorziet.

Tijdens de feestelijke opening aanstaande zaterdag (10.00 tot 17.00 uur) wordt al een deel van de nieuwe collectie getoond. En elke klant ontvangt deze dag bij besteding van 50 euro een gratis T-shirt.

Pretty Tall heeft hippe mode voor lange meiden en vrouwen en profileert zich als stoer, eigenzinnig maar vooral ook vrouwelijk. Pretty Tall is gestart door Inez Scheper. Met haar 1.90 m lengte weet ze als geen ander dat trendy kleding kopen lastig is als je lang bent. Ze heeft haar eigen fashion label Sequoia opgezet om te voorzien in de behoefte aan extra lange kleding voor vrouwen.

Lees meer over

Extra lange sportkleding Pretty Tall Sequoia

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.