thumb_pixie
Webwinkels lange mensen

Pixie Sport & Dancewear gaat door als webwinkel

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

Na bijna 20 jaar zag het er naar uit dat het Nederlandse kwaliteitsmerk Pixie Sport & Dancewear op zou gaan houden met bestaan.
Pixie is gespecialiseerd in de productie van dans en sportkleding. Naast de standaard collectie verkoopt Pixie ook grote maten en lengtematen, daarnaast zijn er mogelijkheden tot maatwerk.

Sinds de oprichting in 1994 verkocht het bedrijf de sportkleding via (sport)speciaalzaken en in 2002 kwam de webwinkel www.pixie.nl online. Naast de webwinkel is eer ook een showroom aan de Stephensonweg 8 te Hellevoetsluis.

“Na 20 jaar is het tijd voor een nieuwe uitdaging, het was geen makkelijke beslissing” alsdus Miranda van Driel in de nieuwsbrief die eind april naar alle klanten ging. Hierop volgenden vele reacties van zowel klanten als leveranciers die het jammer vonden dat dit concept zou verdwijnen.

Inmiddels is er een een samenwerkingspartner gevonden en blijft de productie van Pixie Sport & Dancewear bestaan als online webwinkel. De showroom in Helelvoetsluis gaat sluiten en begin september zal er een nieuwe webshop gelanceerd worden.

Goed nieuws dus voor alle lange mensen die hun lange sportkleding bestelde via Pixie.nl. Wij wensen Miranda en haar team veel succes met de samenwerking en de nieuwe formule.

Lees meer over

Webwinkels lange mensen Extra lange sportkleding

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.