thumb_vliegtuig
Lange mensen

Vliegen met extra beenruimte

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Vliegtuigen en lange mensen zijn altijd een lastige combinatie, hoe krijgen mensen met lange benen in het vliegtuig de beenruimte die ze nodig hebben?

Steeds meer maatschappijen bieden mogelijkheden om tegen extra betaling gebruik te maken van een Comfort Class. Op dit moment bieden o.a. KLM en ArkeFly dit aan. In het verleden was het ook mogelijk om via MartinAir te vliegen met Comfort Class, sinds 1 november 2011 is deze maatschappij echter gestopt met passagiersvluchten.
Op sociale media zijn de ervaringen van reizigers met betaalde Comfort Class upgrades met hierbij extra beenruimte zeer wisselend.
Naast Comfort Class bieden diverse maatschappijen ook stoelkeuze aan tegen een meerprijs. Zo kun je o.a. bij Transavia en KLM een vliegtuigstoel kiezen met standaard beenruimte of extra beenruimte.

Vliegtuigstoel met de meeste beenruimte

Op de website Seatguru.com zijn uitgebreide vliegtuig plattegronden te vinden. Hierbij kunnen passagiers op basis van het vliegtuig waarmee ze gaan vliegen bepalen welke stoel de meeste beenruimte heeft. In combinatie met vroeg of online inchecken kunnen reizigers op deze manier mogelijk een optimale stoel met meer beenruimte bemachtigen.

Extra beenruimte bij de nooduitgang

Het is algemeen bekend dat stoelen bij de nooduitgang veel beenruimte hebben. Als reiziger moet je echter wel voldoen aan de veiligheidsvoorschriften van de maatschappij om hiervoor in aanmerking te komen

Lees meer over

Lange mensen Beenruimte Beenruimte in het vliegtuig Vliegtuigstoel voor lange mensen

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.