modeshow-den-haag-01
Lange mensen dag

Langste dag op Haagse gracht

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

Zondag 21 juni, de langste dag van het jaar, organiseren Tough&Tall, Pretty Tall en rederij de Willemsvaart een modeshow ‘TALLk of the Town‘ op de Haagse gracht. Net als vorig jaar zal er een rondvaartboot gebruikt worden als catwalk. De locatie waar het allemaal gebeurt, is aan de Veenkade 1-9, dichtbij de paleistuinen en koninklijke stallen van Paleis Noordeinde. Hier is voldoende ruimte om te zitten op een van de terrasboten van horecagelegenheden De BieB, Gelateria Riva en Grapes & Olives of op de openbare bankjes. Iedereen kan gratis de modeshow bijwonen.

Ben je benieuwd naar de nieuwste collectie van de twee Apeldoornse winkels? Kom dan zeker naar Den Haag. Lange mannen en vrouwen (waaronder Martine Balster, 205 cm, de langste vrouw van Nederland) zullen de shows lopen. Aanvang van de modeshows is 13.00 en 15.00 uur. Na afloop en tussen de shows kun je shoppen in de pop-up store van beide winkels in Grapes & Olives op Veenkade 1.

Gratis kopje koffie en een ijsje?

Wil je komen kijken? Stuur een mail naar info@prettytall.com. Dan ontvang je een bon voor een gratis kopje koffie bij een van de horeca gelegenheden én een bolletje ijs van Gelateria Riva.

Lees meer over

Lange mensen dag 21 juni De Willemsvaart Lange modellen gezocht Langste model Langste vrouw van Nederland Martine Balster Modeshow lange mensen Pretty Tall

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.