studio-a12-bunnik
Lange mensen feest

Meet Tall People in Studio A12, Bunnik

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Op vrijdag 29 september 2017 zal de gemiddelde lengte in Studio A12 opnieuw een hoger gemiddelde hebben dan normaal. In maart van dit jaar is via één van de Facebook groepen voor lange mensen is het initiatief ontstaan om gezellig feestjes voor lange mensen te organiseren. Eerst onder de noemer Long People Together, maar inmiddels hebben de feestjes de naam “Meet Tall People” meegekregen.

Leer nieuwe (lange) mensen kennen onder het genot van een drankje en een dansje. Drie verschillende muziekstijlen in drie verschillende area’s. House van nu en house classics & 80s/90s/00s. Vrolijk, dansbare en gezellige muziek in een toplocatie! Celebrate good times!

Long People Together

Initiatiefnemers Maurice van Eijmeren (204 cm) en Martine Balster (205 cm) organiseren dit feestje.

Praktische informatie

Het feestje start vanaf 21.30 uur en loopt tot maximaal 03.00 uur. Parkeren kan gratis op het terrein van Studio A12 aan de Schoudermantel 52 te Bunnik. De locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit Utrecht CS kan je met de trein naar station Bunnik. Vanaf hier ben je lopend in vijftien minuten op de locatie. Vanaf Utrecht CS kan je gebruik maken van de bus richting Wijk bij Duurstede. Je stapt uit bij de halte ‘Singel’ te Odijk en loopt vervolgens in 8 minuten naar de locatie.

Hotels in Bunnik

Het Postillion Hotel ligt vlak bij voor overnachtingen zodat je volgende dag weer uitgerust op pad kan of op de vrijdagavond een lekker drankje mee kan drinken.

Lees meer over

Lange mensen feest Long People Together Martine Balster Meet Tall People Tall People

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn.nl WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.