modeshow-eglantier-apeldoorn
Lange vrouw

Modeshow op winkelcentrum De Eglantier in Apeldoorn

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Op zondag 24 september houdt Pretty Tall in de brasserie op winkelcentrum De Eglantier een modeshow met de laatste modetrends voor lange vrouwen. Naast dameskleding wordt ook de nieuwste collectie voor lange mannen én schoenen in grote maten geshowd. Voor de modeshow wordt gebruik gemaakt van lange modellen, dames vanaf 1.80 m lengte en heren langer dan 2 meter. Een bekend model is Martine Balster, met haar 2.05 m de langste vrouw van Nederland. Maar deze keer zal er ook een heel bijzonder model meelopen.

Transgender showt mode van Pretty Tall

Op de Facebook oproep voor modellen reageerde ook Helena. Helena (57 jaar) is al langer klant van Pretty Tall en heeft door de jaren heen een transformatie doorgemaakt van man naar vrouw. Een trotse vrouw welteverstaan. Helena – 1.97 m lang – is een van de transgenders die bij Pretty Tall komt voor extra lange dameskleding en schoenen in grote maten. “Ik vind het supergaaf en heel moedig dat ze mee wil doen met onze modeshow”, vertelt Inez Scheper van Pretty Tall. “We hebben aardig wat transgenders als klant. Ze voelen zich op en top vrouw en willen zich ook als zodanig kleden. Maar niet iedereen wil in de spotlight staan. Sommigen vinden het ook prettiger om bijvoorbeeld te shoppen buiten openingstijden, dat is bij ons allemaal mogelijk.”

Gratis kopje koffie én een portie poffertjes

De modeshow, die gratis toegankelijk is, start om 13.00 uur. Vanaf 12.45 uur kunnen de gasten al genieten van een kopje koffie én een gratis portie poffertjes, gebakken door de heer Van der Wal. De vergoeding die Pretty Tall betaalt voor deze poffertjes komt ten goede aan Verpleeghuis Het Zonnehuis in Beekbergen.

Na de modeshow is er uitgebreid gelegenheid te shoppen in de winkels Pretty Tall, Tough&Tall en BigSoleMate op winkelcentrum de Eglantier 407-410, die deze dag speciaal geopend zijn van 12.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden

Om zeker te zijn van een zitplaats kunnen gasten zich aanmelden via een mail naar info@prettytall.com. Iedere aangemelde gast ontvangt een waardebon van € 10,00 die alleen die dag besteed kan worden in de winkel.

Lees meer over

Lange vrouw Grote maten Grote maten schoenen Lange modellen gezocht Langste vrouw van Nederland Martine Balster Pretty Tall

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.