thumb_passo-interieur
Webwinkels lange mensen

Passo zet zich in voor Stichting Schoenmaatjes

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Passo zet zich in voor de Stichting Schoenmaatjes die minder bedeelde kinderen blij maakt met een schoenendoos met cadeautjes. Bekijk de video en zie wat u samen met ons kunt doen!

Hoe werkt het?

  1. U koopt schoenen in de winkel of webshop van Passo in Alkmaar en neemt de doos mee naar huis. U kunt natuurlijk ook een schoenendoos van een andere winkel bij ons inleveren.
  2. De doos die overblijft nadat de schoenen door u zijn gekocht (max. afmeting LBH 36*24*15) vult u met leuke cadeautjes voor kinderen. Denk hierbij aan stuiterballen, schrijf- en tekenspulletjes, knuffels, maar ook aan b.v. zeep en kleine spelletjes.
  3. U levert de doos met ingevulde formulieren in bij Passo Schoenen aan het Fnidsen 85 te Alkmaar of stuurt de met cadeautjes gevulde doos aan ons terug. Wanneer u schoenen retourneert die u niet gekocht heeft kunt u ook cadeautjes bijvoegen, die wij voor u aan de Stichting Schoenmaatjes doneren. Zo doet u toch mee!
  4. Wij zorgen dat de doos ingeleverd wordt bij een inleverpunt van Stichting Schoenmaatjes. Let op! i.v.m. met eerlijke verdeling van de cadeautjes de doos niet dichtplakken.
  5. U bezorgt een kind in een land als Ghana, Irak, Kenia en Filippijnen een geweldig cadeau!

Hartelijk dank namens Passo Grote Schoenen

Deze actie loopt tot eind december 2015

Lees meer over

Grote maten schoenen Hoge hakken en pumps in grote maten

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.