tall-people-meeting-utrecht
Lange mensen

Eerste meeting Tall People Nederland groot succes

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Op zaterdagmiddag 21 november 2015 organiseerde Facebook groep Tall People Nederland haar eerste meeting in Utrecht. Achterin Restaurant Zeyn aan het Jaarbeursplein waren de statafels en barkrukken gereserveerd voor deze meeting. De organisatie van deze meeting was in handen van de lange dames Martine Balster en Astrid van der Meer. Samen beheren ze de Facebook groep Tall People Nederland.

Onder het genot van een kopje koffie, thee of fris werden ervaringen uitgewisseld over alles wat met lengte te maken heeft. Waar in het land zitten nou de meeste winkels voor lange mensen? Waarom dragen lange vrouwen geen hakken? Ook was de meest gehoorde opmerking tijdens de meeting “Heerlijk om eens niets de langste te zijn!” De meeting voorzag duidelijk in een behoefte en trok niet alleen leden van de Facebook groep, maar ook leden van het Lange Mensen Forum.

Korting voor lange mensen

De meeting ging ook niet onopgemerkt voorbij aan de winkels voor lange mensen. Zo zorgden Tall People en Passo voor een goodiebag met flyers van o.a. de Klub Lange Mensen en shopping mogelijkheden in Alkmaar. De (web)winkels Pretty Tall / Tough&Tall, BigSoleMate, Passo en Tall People deelden kortingsbonnen uit voor 10% korting op een aankoop in winkel of webshop. Daarnaast konden alle bezoekers meedingen naar 75 euro stoptegoed. Al met al dus ook zeker de moeite waard om deze meeting te bezoeken.

Volgende meeting

We vroegen aan de organisatoren Martine en Astrid of er wellicht een vervolg komt op dit soort meetings. “Jazeker, na het succes van deze eerste meeting willen we volgend jaar weer een meeting organiseren” aldus beide dames. De bezoekers namen dan ook veelvuldig afscheid van elkaar met “Tot ziens!”, “Tot de volgende meeting!” en “we spreken elkaar online!”

Lees meer over

Lange mensen Martine Balster Olivier Richters Pretty Tall Tall People The Dutch Giant

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.