thumb_pixie
Webwinkels lange mensen

Pixie Sport & Dancewear gaat toch stoppen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

Sportkleding lengtematenNa ruim 20 jaar valt toch het doek voor het Nederlandse kwaliteitsmerk Pixie Sport & Dancewear. Sinds de oprichting in 1994 verkocht het bedrijf de sportkleding via (sport)speciaalzaken en in 2002 kwam daar een webwinkel bij.

Vorig jaar besloot de producent van op maat gemaakte sportkleding het over een andere boeg te gooien. Pixie Sport & Dancewear ging verder als webwinkel en sloot haar showroom in Hellevoetsluis. Het merk Pixie was vanaf dat moment enkel nog online en via sportspeciaalzaken verkrijgbaar.

“Het zijn vooral de sportspeciaalzaken die het laten afweten waardoor het voor ons niet meer haalbaar is om zelf te blijven produceren.” aldus Miranda van Driel mede eigenaresse van Pixie.

Voor lange mensen was het merk Pixie een uitkomst omdat ze alle artikelen op lengte konden leveren. Wie zijn sportkleding nog wil vervangen moet er snel bij zijn, de verwachting is dat begin juli de productie stil komt te liggen.

Opheffingsuitverkoop

De showroom moet helemaal leeg, alles moet weg. Alle sportkleding, danssneakers en stoffen voor € 10 per stuk!! De opheffingsuitverkoop is op vrijdag 20 juni en zaterdag 21 juni 2014 van 11.00 – 15.00 uur aan de Stephensonweg 8 – 3225 LW Hellevoetsluis.

Lees meer over

Webwinkels lange mensen Extra lange sportkleding Trainingsbroek lengtemaat

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.