pop-up-drachten
Pop-up stores

Pop-up store Pretty Tall in Drachten

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Woensdag 21 juni is de Nationale Dag van Lange Mensen. En juist op díe dag opent Pretty Tall een pop-up store in Drachten, speciaal voor lange mensen in het noorden.

Pretty Tall, Tough&Tall en BigSoleMate

Pop-up store Pretty Tall in DrachtenAan de Noorderbuurt 2 (hoek Moleneind NZ, bij het carillon) opent Inez Scheper een tijdelijke derde vestiging van Pretty Tall, Tough&Tall en BigSoleMate. Met deze merknamen richt ze zich respectievelijk op lange meiden en vrouwen, lange mannen en mensen met een grote schoenmaat.

Dat dit concept een succes is, blijkt uit de sterke groei die Scheper meemaakte in Apeldoorn. Zeven jaar geleden startte ze daar met een webshop en al snel groeide deze uit naar een fysieke winkel. Klanten komen vanuit heel Nederland naar de winkel in Apeldoorn. Met de winkel in Hoofddorp, die ruim een jaar geleden werd geopend, worden de klanten uit Noord- en Zuid-Holland bediend. En met de tijdelijke winkel in Drachten mikt Scheper op klanten in Friesland, Groningen en Drenthe.

In de pop-up store wordt een breed assortiment gepresenteerd, voor zowel jong als oud. Veel casual broeken en jeans, voor de dames in lengte 36 en 38” en voor de heren ook nog in lengte 40. En niet onbelangrijk, voor de lange jongens en meiden zijn de jeans ook verkrijgbaar in hele kleine maten. De collectie wordt compleet gemaakt met shirts, blouses en jasjes met extra lijf- en mouwlengte.

Grote maten schoenen

Voor de mensen die letterlijk op grote voet leven, biedt BigSoleMate leuke, hippe schoenen in maat 42 t/m 46 voor de dames en voor de heren 47 t/m 50.

Het grootste deel van de collectie wordt ook op de webshop www.prettytall.com getoond. Heb je iets leuks gezien op de webshop? Check dan even van tevoren of jouw favoriete artikel of maat in Drachten is. Dat kan via info@prettytall.com.

Foto: Foto Gans uit Hoofddorp

Lees meer over

Pop-up stores 21 juni Grote maten Jurken voor lange vrouwen Pretty Tall

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.